Advokat Jelena Malešev

Naziv advokata: Advokat Jelena Malešev
Adresa (ulica i broj): Bulevar oslobođenja br. 66
Poštanski broj: 21000
Mesto: NOVI SAD
GPS koordinate:
Telefon: 065/6962959
Web sajt: www.advokat-novisad1.com
Kratak opis:
Advokatska kancelarija Jelena Malešev pruža pravne usluge za fizička i pravna lica. Advokatska kancelarija je specijalizovana za stvarno, privredno, građansko, porodično i krivično pravo. Izdvojili bi sledeće oblasti rada: osnivanje, statusne promene i brisanje pravnih lica. ugovori i zastupanje pravnih lica, nekretnine, poresko pravo, porodično i nasledno pravo, pravo stranaca, naknada štete, zaštita podataka, sudsko i vansudsko rešavanje sporova.

Ukoliko imate pozitivno iskustvo sa Advokat Jelena Malešev, NOVI SAD, stavite do znanja i ostalima sa LIKE-om na facebooku:


Pažnja!! Mapa prikazuje samo ulicu sa istim nazivom a ne tačnu lokaciju advokata. Pošto je pretraga automatska, ponekad ne prikazuje relevantne podatke. Preporučujemo da se Advokat kontaktira za proveru informacije o tačnoj poziciji.

Dostavite nam tačne GPS koordinate i prikaz lokacije će biti 100% tačan.


Naša preporuka: NOVI SAD OGLASI.

Poštovani posetioci, advokati, proverite Vaše podatke, ukoliko su netačni ili nepotpuni, obavestite nas da ih ažuriramo. Pomozite da Advokati.cu.rs bude uvek popunjen aktuelnim podacima. Poželjno je da Advokat ima svoj web sajt radi brže provere podataka. Hvala na saradnji.

Korisni web sajtovi: Poštanski broj NOVI SAD.

Pozivni brojevi u Srbiji / Pozivni broj NOVI SAD.

Mapa.in.rs: NOVI SAD mapa sa pretragom ulica.